Site Haritası   |   Sık Sorulan Sorular   |   Ulaşım ve Kroki Bilgileri
ANASAYFA
KURUMSAL BİLGİ
YENİ PROJE
DEVAM EDENLER
TESLİM EDİLENLER
İLETİŞİM

KVKK BİLGİLENDİRME
Şirketimizin KVKK Politikası



KUTLUAY KARDEŞLER İNŞAAT TAAHHÜT TUR. SAN. VE TİC. İTH. İHR LTD. ŞTİ.

İŞ ORTAKLARI & MÜŞTERİ & ZİYARETÇİ
KİŞİSEL VERİLERİN KORUNMASI KANUNU KAPSAMINDA AYDINLATMA METNİ


Kutluay Kardeşler İnşaat Taahhüt Tur. San. Ve Tic. İth. İhr. Ltd. Şti. bünyesindeki kişisel veriler, Kutluay İnşaat güvencesi altındadır. Kutluay İnşaat olarak, 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu (“Kanun”) uyarınca, kişisel verilerin güvenli şekilde saklanmasını, hukuka uygun olarak işlenmesini sağlamak için gerekli teknik ve idari önlemleri almaktayız.
Bu doğrultuda, Kanun uyarınca kişisel verilerinizin işlenmesi, muhafaza edilmesi ve aktarılması kapsamında sizleri bilgilendirmek amacıyla iş bu Kişisel Verilerin Korunması Kanunu Kapsamında Aydınlatma Metni düzenlenmiştir.

Kişisel verileriniz, Kanun’a uygun olarak, Kutluay İnşaat tarafından sağlanan hizmet ve Kutluay İnşaat’ın ticari faaliyetlerine bağlı olarak değişkenlik gösterebilmekle birlikte; otomatik ya da otomatik olmayan yollarla, Kutluay İnşaat birimleri ve ofisleri, internet sitesi ve benzeri vasıtalarla sözlü, yazılı ya da elektronik olarak toplanabilecektir. Kanun’un 5. ve 6. Maddelerinde belirtilen şartlara ve ilgili tüm mevzuata uygun olarak, Kutluay İnşaat tarafından;

Kişisel verileriniz; Kanun tarafından öngörülen temel ilkelere uygun olarak ve Kanun’un 8. ve 9. maddelerinde belirtilen kişisel veri işleme şartları ve amaçlarına uygun olarak, Kutluay İnşaat’ın meşru ve hukuka uygun kişisel veri işleme amaçları doğrultusunda, aşağıda yer alan amaçlarla;

Kişisel verileriniz, hukuki yükümlülüklerin gerektirdiği süreyle ya da ilgili mevzuatta izin verilen süreyle mevzuata uygun koşullarda saklanmaktadır. Kişisel verileriniz Kanun’un 5. ve 6. maddelerinde belirtilen kişisel veri işlenme şartları ve amaçları kapsamında bu metnin 1. ve 2. maddelerinde belirtilen amaçlarla toplanabilecek, işlenebilecek, aktarılabilecek ve saklanabilecektir.
Kişisel verileriniz, Kutluay İnşaat tarafından farklı yollardan (Kutluay İnşaat merkezi, şubeleri, acenteleri, satış ofisleri veya diğer alt yüklenicileri veya iş ortakları ile iletişime geçebileceğiniz ofis ve diğer fiziki ortamlar veya diğer kamuya açık mecralar aracılığıyla veya anlaşmalı oldukları diğer kişi ve kuruluşlar kanalıyla sözlü, yazılı, görüntü kaydı veya diğer fiziksel veya elektronik ortamda vb.) elde edilebilir.
Kutluay İnşaat bünyesinde faaliyetlerin, Kutluay İnşaat ilke, hedef ve stratejilerine uygun olarak yürütülmesi, Kutluay İnşaat’ın hak ve menfaatleri ile itibarının korunması amacıyla, işlenebilir.

Kişisel veri sahipleri olarak, haklarınıza ilişkin taleplerinizi, aşağıda düzenlenen yöntemlerle Kutluay İnşaat’a iletmeniz durumunda, Kutluay İnşaat’a talebinizi niteliğine göre en kısa sürede ve en geç 30 (otuz) gün içinde ücretsiz olarak sonuçlandıracaktır. Ancak, Kişisel Verileri Koruma Kurulunca bir ücret öngörülmesi halinde, belirlenen tarifedeki ücret alınabilir.

 

Bu kapsamda kişisel veri sahipleri, Kutluay İnşaat’a başvurarak aşağıdaki haklarını kullanabilir:

KVK Kanunu’nun 13. maddesinin 1. fıkrası gereğince, yukarıda belirtilen haklarınızı kullanmakla ilgili talebinizi Kişisel Verileri Koruma Kurulu’nun belirlediği/belirleyeceği yöntem (ler)le Şirketimize iletebilirsiniz

Alternatif olarak dilerseniz,

 

Değişiklikler
Kutluay İnşaat Kişisel Verilerin Korunması Kanunu’nda olabilecek değişiklikler ve Kişisel Verileri Koruma Kurulu tarafından belirlenecek yöntemler nedeni ile bu aydınlatma bildiriminde değişiklik yapma hakkı saklıdır.
İLETİŞİM BİLGİLERİ
KUTLUAY KARDEŞLER İNŞAAT TAAH. TUR. SAN. VE TİC. İTH. İHR. LTD. ŞTİ.

Adres: Esenler Mah. Ahmet Piriştina Cad. Kutluay Store Apartmanı, NO:22/1 Merkez/ÇANAKKALE

Web Sayfası: www.kutluayinsaat.com.tr

Mersis No: 0600021243600015

E-mail: kutluayinsaat@hotmail.com